Voel uw voet

Podologie betekent vanuit het Grieks letterlijk: ‘leer van de voet’. Een podoloog is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van klachten en afwijkingen van de vorm en functie van de voeten en het bewegingsapparaat.
Rene-Janson-Podozorg-Alkmaar
Als u pijn aan uw voet heeft, uw voeten altijd vermoeid aanvoelen of u zich door deze pijn of vermoeidheid in uw bewegingsvrijheid beperkt voelt, is het raadzaam een podoloog te bezoeken. Soms gebeurt dit na doorverwijzing van een (huis)arts of een andere (para)medisch
specialist. Het doel is uiteraard uw klacht te verhelpen. Meestal gebeurt dit door op uw maat gemaakte zolen, een orthese of bijvoorbeeld een eventuele aanpassingen aan uw schoenen.PodologieAlkmaar (3)

Het is opmerkelijk dat in Nederland een podoloog een niet-beschermd beroep is. Dat betekent dat iedereen zich zomaar podoloog mag noemen. Daarom is de Stichting LOOP in het leven geroepen: podologen die voldoen aan de strenge opleidings- en kwaliteitseisen van deze stichting mogen zich ‘registerpodoloog’ noemen. René Janson is registerpodoloog.

Wilt u meer weten over podologie en de stichting LOOP? Klik dan hier.

Rene Janson
Registerpodoloog

podozorg-alkmaar-online-afspraak

Post- en bezoekadres
Dr. Schaepmankade 1
1814 RA Alkmaar

Telefoon
072 - 515 54 54
stichting registerpodoloog loop
E-mail
info@podologiealkmaar.nl

U kunt ook ons contactformulier invullen. U hoort snel van ons.